Dommedagen / De små tegn

De Små tegn

Nogle af de små tegn:


1. ”Profeten (swas) død.” Dette er det allerførste tegn på Dommedag.
2. ”Religiøs viden vil forsvinde og religiøs uvidenhed vil tiltage
3. ”Utroskab bliver udbredt”.
4. ”At drikke vin bliver almindeligt
5. ”Antallet af mænd vil falde og antallet af kvinder vil stige.”
6. ”Der vil forekomme mange drab.”
7. ”Tillid vil blive en måde at tjene penge på.”
8. ”Homoseksualitet bliver udbredt
9. ”kvinder vil gå med høje hæle.”
10. ”En mand vil adlyde sin kone, men være ulydig overfor sin mor. Han vil behandle sin kammerat med venlighed, men undgå sin far.”
11. ”Hævede stemmer i moskeerne”.
12. ”De værste af folket vil være ledere og regenter.”
13. ”En mand vil behandle en anden med respekt, af frygt for hvad ondt han vil gøre imod ham.”
14. ”Mænd vil bærer silke.”
15. ”kvindelige sangere og instrumenter vil blive populære”.
16. ”Den sidste generation af den muslimske ummah, forbander den første”. Shia forbander Abu bakr, ’Umar og Uthman radii Allahu anhumma og Aisha radii Allahu anha beskylder de for at være Muhammad salla lahu aleihi wa sallam utro. Astagfirullah.
17. ”Folk vil tro på stjerner og afvise skæbnen”.
18. ”Tiden vil gå hurtigt”.
19. ”Nærighed vil blive udbredt”.
20. ”En mand passerer en grav og siger: jeg ville ønske jeg var i hans sted”.
21. ”Pludselig død vil indtræffe”.
22. ”Euphrat (frat, floden i Iraq) vil udtørre og blive til et bjerg af guld.” Folk vil kæmpe om guldet. 99 ud af 100 vil dø, men alle vil sige: måske vil jeg være den ene der overlever! Muhammad salla lahu aleihi wa sallam har sagt, at hvis man lever på denne tid, skal man løbe langt væk fra Euphrat- den er fitnah.
23. ”Mange jordskælv”.
24. ”Folk vil bygge høje bygninger”.
25. ”Folk vil vågne op om morgenen som muslim, og gå i seng om aftenen, som kafir. Eller gå i seng som muslim om aftenen og vågne op om morgenen som kafir.”
26. ”Folk vil sælge deres religion, for en lille mængde verdslige goder
27. ”folk vil elske dunya (dette liv) og hade at kæmpe/slås ”.
28. ”Muslimer opfører sig som kufar.”
29. ”Moskeer vil blive dekoreret, men folk vil ikke tage imod retledning.”
30. ”sanktioner imod Iraq (fra ikke arabere) og imod Syrien (fra romerne eller katolikkerne)”. Der har været 7 års sanktioner i mod Iraq og der er trusler om, at det er Syriens tur.
31. ”Velhavenhed vil tiltage”.
32. ”der vil komme 2 slags folk, som Muhammad (Swas) aldrig har set. Begge grupper vil komme i helvede. 1) folk med piske på størrelse med oksehaler og de vil slå folk med dem. 2) kvinder der er tildækkede, men stadig er nøgne. De vil vildlede andre og selv blive vildledte.
33. ”Den der ligger ned er bedre end den der sidder. Den der sidder, er bedre end den der står. Den der står, er bedre end den der går. Den der går, er bedre end den der løber.” det der menes med denne hadith er, at der vil komme en tid, hvor der vil være så meget fitnah i form af drab, så den der ligger ned har sværere ved at blive fristet til at slå en ihjel, end den der sidder osv. Muhammad (Swas) har rådet os: Hvis man har et sværd, skal man stikke det i en sten og løbe langt væk. Pga. fitnah vil man blive fristet til at slå ihjel og hvis man slår en muslim ihjel vil man komme i helvede. Muhammad (Swas) har sagt: at vi skal være som de bedste af Adams aleihi s-salat was-salam sønner. Muhammad (swas) har også sagt, at hvis der kommer en for at slå os ihjel (på denne tid), så skal vi gemme os i vores huse. Hvis personen, der vil slå os ihjel, kommer ind i vores huse, skal vi gemme os i det værelse hvor vi beder, folde armene og sige: ”Allah er min herre”, indtil vi dør.
(der er mange flere)

Øzlem Øzcan | - Danmark | ozlem-adem@hotmail.com